Prinţul Charles putea rămâne şocat pe viaţă! Cine putea muri chiar sub ochii lui? Video

Prinţul Charles putea rămâne şocat pe viaţă! Cine putea muri chiar sub ochii lui? Video

Prințul Charles a fost la un pas să asiste la moartea unui om care intrase în dialog cu el în timpul unui eveniment la Centrul de Distribuție Asda din Bristol.

Angajatul Asda a leșinat chiar în mijlocul conversației, s-a clătinat şi a căzut pe asfalt. Din fericire pentru el, când a căzut nu s-a lovit la cap. Altfel, puteau fi urmări fatale pentru el.

Victima acestei întâmplări nefericite a avut mult noroc, mai ales că niciunul dintre colegii lui n-a fost suficient de inspirat încât să-l prindă când a început să se clatine.

Prinţul Charles a rămas fără reacţie în faţa imaginilor care se derulau în faţa lui. Iniţial, moştenitorul tronului a încercat să-și întindă brațul pentru a-l pe bărbatul leşinat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aşa cum se vede în imagini, colegii angajatului Asda au alergat spre cel căzut şi i-au verificat starea. Prinţul Charles s-a îndepărtat doar când aceştia i-au spus că totul este în regulă.

Alți lucrători l-au ajutat pe bărbatul să se ridice în picioare şi apoi l-au dus spre o ambulanţă. În cele din urmă, acesta şi-a revenit şi a reluat discuţia cu Charles.

Prinţul vizitase centrul de distribuție alături de soția sa Camilla, Ducesa de Cornwall. Cei doi au fost prezenţi acolo pentru a mulțumi angajaţilor pentru rolul avut în pandemie.

Şi datorită eforturilor angajaţilor Asda, rafturile supermarketurilor au fost aprovizionate constant chiar şi în actualul context pandemic.

Evenimentul a fost organizat în afara clădirii principale pentru a respecta măsurile de distanțare socială.

Anagajaţii i-au povestit moștenitorului la tron ​​cum s-au întors la muncă deşi erau pensionaţi, cum au lucrat ore suplimentare și cum şi-au amânat vacanțele.

Totul, pentru pentru a asigura aprovizionarea supermaketurilor cu mâncare și consumabile în perioada în care britanicii cumpărau în exces de teama unei crize alimentare.

Cel care a leşinat este Richard Sigward, un operator din depozit în vârstă de 74 ani, care lucrează pentru Asda de 17 ani. El a spus cuplului că refuză să se pensioneze.

„Ducesa îmi spunea că este de acord şi cu siguranță că, dacă oamenii pot lucra și sunt fericiți să o facă, ar trebui să continue.

A spus că şi ea refuză să se pensioneze. Prințul la fel”, a povestit angajatul Asda care a leşinat sub ochii cuplului regal.

sursa: The Sun