Divorțul care a rupt România în două tabere. Abia acum s-a aflat adevăratul motiv

Divorțul care a rupt România în două tabere. Abia acum s-a aflat adevăratul motiv

Toată lumea știe că Connect-R și Misha nu mai formează o familie fericită, dar puțini știu care au fost, de fapt, motivele din spatele despărțirii lor.

Abia acum, Misha, fosta soție a celebrului cântăreț Connect-R, a dezvăluit ce a dus la separarea iremediabilă dintre cei doi. Puțină lume cunoaște amănuntele divorțului celor două nume grele din showbizul românesc, dar acum, totul a fost făcut public.

Chiar dacă s-au separat, de dragul fetiței lor, cei doi păstrează legătura, pentru ca micuța să nu simtă lipsa vreunuia dintre ei. Deci care este adevăratul motiv din spatele despărțirii? Misha a făcut o declarație subtilă.

„Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”, a postat Misha pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nici Connect-R nu s-a sfiit să-și anunțe fanii de marea despărțire, dar artistul a ținut să le explice cât mai în detaliu ce s-a întâmplat. Acesta a scris câteva paragrafe în care și-a așternut sufletu, la fel cum de multe ori a făcut-o de-a lungul timpului și în piesele sale.

„Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: «Ești artistul sau ești omul?». Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tinerețea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: «Nu dom’le, eu sunt Omul!».

Ce crede, de fapt, Connect-R despre toată „povestea”? Artistul a dat frâu liber sentimentelor.