PNL are soluția câștigătoare pentru Primăria Generală: „Ei simt că vor pierde”

PNL are soluția câștigătoare pentru Primăria Generală: „Ei simt că vor pierde”

Nicușor Dan va câștiga alegerile pentru Primăria București și o va surclasa pe Gabriela Firea, susține Violeta Alexandru, președinte al PNL București și ministru al Muncii.

În calitate de președinte al PNL București, Violeta Alexandru a vorbit despre confuntarea electorală care se va da, în această toamnă, între candidatul Nicușor Dan, susținut de PNL și Alianța USR – PLUS și Gabriela Firea, actualul primar al municipiului București, care va candida din partea PSD.

„Nicușor Dan este soluția câștigătoare. Îi pasă de acest oraș. Nervozitatea doamnei Firea arată o stare de panică. PSD-ul nu e sigur de victorie. Ei simt că vor pierde. La nivelul PNL București avem o echipă nouă, foarte serioasă. Voi fi alături de Nicușor Dan, ca să câștigăm primăria”, a declarat Violeta Alexandru în cadrul emisiunii Legile Puterii de la Realitatea Plus.

Într-o postare pe Facebook, înainte de aceste declarații, Violeta Alexandru a prezentat o imagine cu o filă dintr-un sondaj de opinie conform căruia, PSD i-ar măsura pentru Primăria Capitalei pe Cozmin Guşă, Vasile Dîncu şi Robert Negoiţă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Când propriul tău partid începe să facă sondaje prin oraș să testeze alți candidați #problemegabi? Cu ea sau fără ea, Bucureștiul scapă de PSD la toamnă”, a scris ministrul Violeta Alexandru pe rețelele de socializare, lăsând să se înțeleagă că actualul primar general nu s-ar mai bucura de încrederea conducerii partidului.

Postarea sa i-a iritat pe cei din PSD care au reacționat rapid, dezmințind aceste informații prezentate de liderul PNL București. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a lansat un atac virulent la adresa Violetei Alexandru spunând, nici mai mult, nici mai puțin, că aceasta minte, atunci când vorbește despre un alt candidat din partea PSD la Primăria Generală.

„Candidatul PSD la Primăria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va câștiga aceste alegeri și are toată susținerea mea și a partidului. Violeta Alexandru este doar o mincinoasă care dezinformează. Mai bine ar fi preocupată de creșterea pensiilor și mărirea alocațiilor. Dar nu e în stare de absolut nimic!”, a transmis Marcel Ciolacu, tot într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Ciolacu răbufnește după ce un ministru liberal a insinuat că PSD renunță la Firea

Barna neagă un „poker de negociere” cu PNL. Ce spune despre candidații comuni