Ciolacu, mesaj ironic pentru PNL: „Orban, Pilduitorul...”, „Sfinții petrecerilor”

Ciolacu, mesaj ironic pentru PNL: „Orban, Pilduitorul...”, „Sfinții petrecerilor”

Amenzile pentru încălcarea reglementărilor impuse pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus sunt doar pentru „popor”, nu și pentru politicienii aflați la putere, susține liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

 

Marcel Ciolacu îl ironizează pe premierul Ludovic Orban, numindu-l „Pilduitorul” și spunând că îndemnurile acestuia, de a respecta restricțiile impuse pentru a împiedica răspândirea pandemiei de coronavirus nu se aplică și liderilor PNL.

Într-o postare pe Facebook, Marcel Ciolacu reamintește de situațiile în care mai mulți lideri liberali, în frunte cu Ludovic Orban, au fost surprinși în situații jenante, încălcând propriile reglementări.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Orban ,«Pilduitorul» are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar… doar pentru popor! «Sfinții petrecerilor» Rareș și Costel, dar și alți fruntași liberali, care au încălcat fără rușine toate regulile, nu se supun canoanelor procesului-verbal de contravenție. Pentru ei nu există lege, nu există bun-simț, nu există reguli!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul interimar al PSD a continuat arătând că restul populației este obligată să sufere, să plătească amenzi și să suporte frica și teroarea. De asemenea, Marcel Ciolacu a mai spus că din actuala guvernare, lipsește doar invazia lăcustelor, pentru ca tabloul acestei guvernări să fie complet.

„Restul trebuie puși la colț, să sufere în continuare, să nu se poată trata în spitale, să plătească amenzi și să fie ținuți doar în frică și teroare. Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră, mai lipsește invazia lăcustelor ca tabloul apocalipsei pe care ați provocat-o cu bună știință să fie complet!”, a specificat Marcel Ciolacu.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a convocat la Iași o reuniune a Comitetului Director Judeţean al PNL, ocazie cu care au fost stabiliți candidații pentru viitoarele alegeri locale. La întrunire au participat peste 100 de membri PNL care au fost convocați în cortul unui restaurant. Participanții nu au respectat regulile de distanțare socială și nici nu au purtat măști de protecție.

La începutul săptămânii trecute, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a aniversat, într-un restaurant din Cluj, ziua fiicei sale, în cadrul unei petreceri la care au participat 100 de oameni, deși starea de alertă împotriva COVID-19 permite organizarea de petreceri private cu cel mult 20 de persoane.