Crima din cabana părăsită. Noi detalii despre cazul din Vișeu de Sus

Crima din cabana părăsită. Noi detalii despre cazul din Vișeu de Sus

Tânăra de 18 ani, descoperită moartă, sâmbătă după amiază, într-o cabana părăsită din Vișeu de Sus a fost victima fostului iubit, împreună cu care avea doi copii.

Bianca, cum se numea tânăra de 18 ani din Vișeu de Sus, a fost împreună cu Claudiu (24 de ani), cel care a ucis-o, de la vârsta de 13 ani, potrivit observatornews.ro. Bărbatul era foarte gelos, iar când se enerva se manifesta foarte violent, o bătea şi o chinuia groaznic. Din acest motiv, tânăra a decis să se despartă de el, chiar dacă aveau împreună doi copii și a obținut un ordin de restricție.

În ziua crimei, cei doi s-au întâlnit la tribunal unde s-au împăcat, iar Claudiu i-a promis fostei iubite că va înceta cu violențele dacă va anula ordinul. Apoi au chemat un taxi și au plecat împreună la cabana părăsită, unde aveau să discute în liniște despre problemele lor și despre ceea ce urma să se întâmple în viitor.

Deși rudele îi trimiteau mesaje pe telefon să nu se încreadă în Claudiu și să vină acasă, la cei doi copii, tânăra nu a ascultat și fără să bănuie ceva l-a însoțit pe acesta la cabana.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum s-a petrecut crima

Ajunşi aici, discuțiile au degenerate, tânărul a luat-o la bătaie, torturând-o groznic și, în cele din urmă a strangulat-o cu o sârmă. Când și-a dat seama ce a făcut, Claudiu a fugit într-o pădure din apropiere unde a încercat să se spânzure, fără să reușească. El a fost salvat și dus la spital pentru îngrijiri medicale, după care a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației.

Corpul neînsuflețit al fetei a fost descoperit de un copil care a alertat ciobanii din zonă care, la rândul lor, au anunțat crima la numărul de urgență 112.

„Poliția a fost sesizată prin 112 despre faptul că într-o cabană părăsită, situată într-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus, a fost găsită o persoană decedată. Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără de 18 ani, domiciliată în Vișeu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei morții", se afirmă într-un comunicat al poliției.

Potrivit Prim-procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, citat de presa locală,  crima a avut loc pe fondul consumului de alcool și gelozie.