Crimă îngrozitoare în Maramureș. Tânără omorâtă în bătaie. Suspectul s-a spânzurat

Crimă îngrozitoare în Maramureș. Tânără omorâtă în bătaie. Suspectul s-a spânzurat

O tânără de 18 ani a fost găsită moartă, sâmbătă, într-o cabana părăsită dintr-o zonă izolată din apropiera localității Vișeu de Sus, în județul Maramureș. Aceasta era mamă a doi copii care au rămas, orfani. Descoperirea a fost făcută în jurul orei 17.00 de un cioban.

Ciobanul a intrat în cabana părăsită și a observat cadavrul tinerei într-un colt. Acesta era plin de sânge, astfel că a sunat imediat la numărul unic de urgență 112. În scurtă vreme, la cabana din Vișeu de Sus au ajuns procurorii, polițiștii serviciului criminalistic și un echipaj medical.

„În această după-amiază(sâmbătă - n.r.), la ora 17.06, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că într-o cabană părăsită, situată într-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus, a fost găsită o persoană decedată. Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără de 18 ani, domiciliată în Vișeu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei morții”, se arată într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliție Maramureș.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că tânăra era o localnică din zonă, din Vișeu de Sus și avea doi copii. Ei au demarat cercetările și au adunat probe de la locul crimei, suspectând că femeia ar fi fost omorâtă în bătaie. Cauza reală a morții urmează să fie stabilită însă, după efectuarea expertizei medico-legale. De altfel, trupul neînsuflețit al tinerei de 18 ani a fost ridicat de echipajul medical și transportat la institutul de medicină legală pentru efectuarea autopsiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Surse din anchetă, citate de presa locală, spun că principal suspect în acest caz este chiar iubitul fetei, un tânăr de 24 de ani. De altfel, la scurtă vreme după crimă, el ar fi încercat să se spânzure, în apropiere de cabana părăsită. Tânărul a fost descoperit atârnând în ștreang de același cioban care a găsit și cadavrul fetei. Suspectul a fost salvat în urma intervenției unui echipaj SMURD și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus.

Aceleași surse din cadrul anchetei criminalistice susțin că tânărul nu este și tatăl celor doi copii ai victimei de 18 ani.