Mai ceva ca în filmele cu gangsteri: „Epstein mi-a lăsat capul unei...la uşă şi un glonţ”

Mai ceva ca în filmele cu gangsteri: „Epstein mi-a lăsat capul unei...la uşă şi un glonţ”

Jeffrey Epstein, milionarul acuzat de pedofilie și care a murit în închisoare, obișnuia să îi amenințe pe cei care se opuneau lui. Acest lucru s-a întâmplat cu fostul director al Vanity Fair şi nu numai.

Au fost lansate recent noi dezvăluiri care arată despre crimele comise de Jeffrey Epstein.  Milionarul acuzat de pedofilie, care a murit în închisoare, a abuzat fete minore ani de zile, în umbra somptuoselor sale vile și acoperit de prieteni influenți, pe care magnatul diabolic îi ținea în mână șantajându-i.

Epstein obișnuia să-i amenințe pe cei care îndrăzneau să i se opună şi ca dovadă este dezvăluirea lui Graydon Carter, fost director al Vanity Fair, una dintre victimele care au experimentat pe pielea lui cruzimea finanțatorului.

Un cap de pisică şi un glonţ la uşă

După cum dezvăluie The Sun, în 2007, Carter pregătea un material despre treburile în care milionarul era implicat şi, la întoarcerea acasă cu familia, a făcut o descoperire șocantă: un cap de pisică și un glonț fuseseră lăsate în fața ușii sale. În ciuda faptului că nu are dovezi care să-i susțină ipoteza Carter spune că este sigur că macabra surpriză a fost lăsată de Epstein pentru a-l intimida.

Ne puteți urmări și pe Google News

John Connolly, jurnalist la Vanity Fair, a confirmat ceea ce s-a întâmplat cu șeful său în acea zi. Connolly a dezvăluit totul în documentarul Netflix unde a spus: "Nu există nicio îndoială, fusese lăsat de Epstein sau de cineva trimis de el".

Carter, însă, îngrijorat de incident, a dezvăluit că nu a cedat intimidării și că a mers mai departe cu articolul. „Epstein s-a înconjurat de oameni care știau să fie înfricoșători. La vremea respectivă nu a existat nicio anchetă și nu aveam idee la început cine este responsabil".

Metodele de intimidare ale milionarului erau pe ordinea de zi pentru a-și păstra intimitatea și, mai ales, pentru a nu se afla despre secretele sale cele mai intime și sordide, a mai spus jurnalistul.

Potrivit lui Connolly, finanțatorul „nu avea limite” și se pare că a angajat odată un detectiv privat pentru a cerceta viața șefului de poliție din Palm Beach, vinovat că a deschis o anchetă asupra traficul de minori în care se bănuia că este implicat milionarul.

Şi asta nu e totul...