Grav accident rutier în Vrancea. Cinci persoane, între care trei minori, au ajuns de urgență la spital

Grav accident rutier în Vrancea. Cinci persoane, între care trei minori, au ajuns de urgență la spital

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă, în localitatea Măicăneşti, județul Vrancea, unde un autoturism în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, cinci persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani.

Printre victime se află şi o fetiţă în vârstă de opt ani.

"Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit cu o ambulanţă SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în localitatea Măicăneşti. În urma accidentului au rezultat cinci victime neîncarcerate. Paramedicii au preluat o victima de sex feminin, în vârstă de 15 ani, pe care au transportat-o la UPU Focşani. Celelalte victime, un bărbat de 27 ani, un bărbat de 22 ani, o adolescentă de 17 ani şi o fetiţă de opt ani, au primit asistenţă medicală şi au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea aflate la faţa locului pentru a fi transportate la spital", a precizat ISU Vrancea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, potrivit agerpres.ro