Cum a reacționat mama lui Mihai Bendeac după ce actorul a anunțat că a fost infectat

Cum a reacționat mama lui Mihai Bendeac după ce actorul a anunțat că a fost infectat

Mamalui Mihai Bendeac a preluat pe Facebook mesajul postat de fiul său.

Mihai Bendeac a stârnit mare vâlvă după ce a anunțat că a fost bolnav de COVID-19, atât el cât și familia lui. Multe persoane a pus la îndoială spusele actorului, iar acesta a postat un filmuleț pe YouTube în care a vorbit despre întreaga situație.

„Nu m-am testat atunci. Noi ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate. Ne era destul de clar că dacă la biserica respectivă au fost toți testați pozitiv... Ne autoizolăm și n-am vrut să apelăm la testare pentru că erau alți oameni cu probleme mai grave.

Am vorbit despre treaba asta pentru că... Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă... Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă”, a spus Bendeac.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mama sa, Emilia Bendeac, a postat și ea clipul și a scris următorul mesaj. „Ne este frică de un virus, ce este drept destul de neprietenos, dar suntem ok cu noi înșine în oglindă dacă mințim, înșelăm, ne gândim doar la propria persoană sau propriul interes, uităm ce înseamnă empatia sau un mic gest de omenie, cam trist.”