VIDEO care îţi dă fiori. Un OZN a fost filmat când intra acolo unde nimeni nu se aștepta

VIDEO care îţi dă fiori. Un OZN a fost filmat când intra acolo unde nimeni nu se aștepta

Potrivit ufologului Scott C Waring, un OZN a fost filmat intrând într-o bază extraterestră secretă: în interiorul unui vulcan.

Expertul în OZN-uri consideră că navele spațiale extraterestre folosesc vârfurile înalte ale munților ca porţi spre „baze extraterestre subterane”.

Într-un videoclip distribuit pe blogul său, Waring susține că un martor ocular a înregistrat un OZN care intră în Mount Hood, Oregon, Statele Unite. Acest vulcan potențial activ are mai mult de 3,4 km înălțime, informează Express.

Waring a scris pe blogul ăau: „Acesta este un video grozav al unui OZN care intră în  Muntele Hood. Un martor ocular a înregistrat acest lucru dintr-un avion, dorind să-şi testeze camera".

Ne puteți urmări și pe Google News

Marorul consideră că a văzut presupusul OZN după ce a analizat atent imaginile de mai jos.

În videoclipul împărtășit pe YouTube  Waring vedem un obiect mic care se îndreaptă spre vulcanul din stânga. Obiectul este prea departe pentru a fi sesizat, dar expertul consideră că este o realitatea: „Nici măcar nu au observat OZN-ul până când nu s-au întors acasă și au vizionat ce au filmat din avion".

„Videoclipul arată clar un disc luminos la distanță, care se deplasează încet spre vârful Muntelui Hood și apoi dispare".

„Ufologii au crezut mult timp că acești munți înalți și vulcani servesc ca puncte de intrare în bazele extraterestre subterane, deoarece culmile acestor locuri sunt rareori vizitate de oameni. "

„Deci extratereștrii au izolarea și intimitatea pe care și-o doresc”.

Waring împărtășește frecvent videoclipuri despre presupuse nave spațiale extraterestre care zboară în jurul munților. Pe 20 aprilie, de exemplu, un videoclip cu o lumină strălucitoare apărută din vulcanul Popocatepetl din Mexic a fost lansat pe social media. Vânătorii de OZN-uri au proclamat că acestea sunt imagini reale ale unei nave spațiale extraterestre.