De unde se poate admira marea de 1 Mai. Poliția a dat toate detaliile

De unde se poate admira marea de 1 Mai. Poliția a dat toate detaliile

Dacă în fiecare an aveau parte de o mini-vacanță de 1 mai, care însemna deschiderea sezonului estival, anul acesta, românilor li se cere să stea acasă. Nici vorbă de petreceri, grătare, mici și bere la pădure sau la mare.

În timp ce pe rețelele de socializare au apărut de câteva zilele despre cum vom  face tradiționalele grătare pe balcon, polițiștii trage semnale, unul după altul. ”Anul acesta, de 1 Mai, admirăm marea de #acasă.  Prin efortul pe care îl facem acum, ne va fi mai bine în curând”, a notat Poliția Română pe Facebook, joi după-amiaza.

Postarea are loc după ce, în prima parte a acestei zile, oficialii IGPR au explicat același lucru. ”Tradiționalul sejur la mare NU este înscris în ordonanțele militare ca motiv de deplasare – pentru binele tuturor, vă rugăm să rămâneți acasă! Polițiștii acționează în Gara de Nord, în trenuri și stații de cale ferată pentru a verifica motivele deplasării celor care călătoresc în această perioadă”, mai transmite, pe pagina de Facebook, Poliția Română.

Sursa: Facebook / Poliția Română

Ne puteți urmări și pe Google News