Mafia cimitirelor își jelește „Regele”. „A murit acum două zile”

Mafia cimitirelor își jelește „Regele”. „A murit acum două zile” sursa: Arhivă EVZ

Cunoscutul Fane Tamango, supranumit „Regele cimitirelor”, a murit în urmă cu două zile în urma unui stupid accident casnic. Tamango a căzut și și-a fracturat șoldul, ceea ce a dus la decesul acestuia.

Bărbatul a lăsat în urmă o avere colosală obținută în mare parte din afacerile cu locurile din toate cimitirele din București.

Cei care doreau să-și conducă morții pe ultimul drum, erau obligați, mai întâi, să treacă pe la firmele celui supranumit „Regele cimitirelor”.

Astfel, într-o perioadă relativ scurtă, Fane Tamango a ajuns să aibă o situație financiară de invidiat, de care s-a bucurat până în urmă cu două zile.

Ne puteți urmări și pe Google News

„A murit acum două zile! A căzut și și-a fracturat șoldul. A fost dus de urgență la spital, apoi a intrat în comă și a murit”, ne-a povestit pentru o persoană din familia lui Fane Tamango.

Fane Tamango și-a trăit ultimii ani în lux și opulență. A locuit într-o vilă impunătoare din Capitală și a condus mașini de lux. Derula și alte afaceri, ajutat din umbră de iubita lui, cu care are și doi copii.

Dintr-o căsătorie anterioară, Fane Tamango mai are alți cinci copii, printre care și Marian, renegat, însă, de tatăl lui.

„Tatăl și mama mea vitregă dețin foarte mulți bani datorită afacerilor. S-au ridicat financiar foarte mult. Acum este milionar! Nu sunt deloc cinstiți! Sunt niște șarlatani care păcălesc oamenii într-un stil barbar. M-am decis să demasc tot, nu mai e cale de întors”, preciza tânărul în iulie 2019, potrivit cancan.ro