Unul dintre foștii mari jucători ai Rapidului șochează: „Dacă nu era Becali, Steaua era moartă!”

Unul dintre foștii mari jucători ai Rapidului șochează: „Dacă nu era Becali, Steaua era moartă!”

Robert Niță (43 de ani), fostul jucător emblematic al Rapidului, se declară convins că FCSB este continuatoarea Stelei, fie că suporterilor le place sau nu.

Deranjat de un comentariu pe una dintre rețelele de socializare, Robert Niță a reacționat: „Eu continui să o spun. FCSB este echipa care a continuat ce a făcut Steaua. Steaua aia din Liga a 4-a nu îi poate bate pe burtoșii ăia de la Divizia D. Pentru mine, Steaua care a câștigat Cupa Campionilor în 1986, e Steaua de azi a lui Becali.

Dacă nu era Becali să continue cu Steaua, ce se întâmpla cu Steaua aia de care ziceți că joacă în Liga a 4-a și cheltuie milioane de la bugetul de stat. Steaua aia de n-a putut să o bată pe Carmen București, unde jucau trei bucătari, doi ospătari și mijlocasul central avea miopie, controla mingea cu un baston.

Vă place nu vă place celor care sunteți suporteri, dar dacă nu era Becali, Steaua era moartă. De ce nu a ținut armata echipa?”,a spus Robert Niță, cel care a trecut și pe Steaua în cariera sa, dar pentru o scurtă vreme.

Ne puteți urmări și pe Google News