Clint Eastwood a fost ales primar în Carmel. Luna Roz?!! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clint Eastwood a fost ales primar în Carmel. Luna Roz?!! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Fii calm şi totul se aranjează! Trebuie să fii de acord că astăzi nu eşti prea obiectiv şi să amâni orice discuţie importantă pe altă dată. Nu pleca la drum lung, mai ales pe seară! Stai acasă.

8 aprilie

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Clint Eastwood a fost ales primar în Carmel. Luna Roz?!! HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 

Pe 8 aprilie s-au născut Albert I, Jacques Brel, Sonja Henie, Ian Smith, Emil Cioran, George Grigoriu, Florentin Delmar.

Pe 8 aprilie, în calendarul creștin-ortodox fix sunt Sfinții Irodion, Agav, Ruf, Flegon, Asincrit și Hermas. Nimic în ”Kalendarul” vechi, de la daci. În calendarul folcloric mai recent este o singură menţiune despre Sf. Apostol Irodion, "care se ţine de oameni ca să se spele de boale vechi" Antoaneta Olteanu, citând Speranţia V, pag 15.

"Evenimentul Zilei" din 8 aprilie 1986 a fost că actorul Clint Eastwood a fost ales primar în Carmel, statul California cu o majoritate de 72,5%. Eternul justiţiar din westernuri, indignat de aroganţa şi nedreptăţile administraţiei locale, a vrut să facă puţină ordine şi în oraşul în care locuia. A reuşit să facă mai tot ce a promis alegătorilor: în cei doi ani cât a fost primar a avut un salariu de 200 dolari pe lună şi nu se ştie de nicio afacere necurată făcută cu bani publici. El a ținut localitatea curată, a reparat drumurile, a îmbunătățit iluminatul public, a renovarat patru clădiri publice, a inaugurat un parc și alte măsuri ecologice de păstrare a naturii şi a deschis mai multe librării, unele pentru copii.

Spre deziluzia locuitorilor din Carmel, Clint Eastwood a refuzat un al doilea mandat: "...nu doresc o carieră de om politic şi apoi... nu pot să-mi folosesc Coltul!" a spus marele actor şi regizor, cu mult umor.

După cum este proverbul american: "Dumnezeu l-a făcut pe om, dar mister Colt l-a făcut egal!"

Dragi lupi, padawani şi hobbiţi, să ştiţi că m-aţi intimidat, am parcurs jumătate din corespondență. Multă inteligenţă, multă cultură, multe atitudini corecte. Mă felicit că v-am întâlnit, măcar virtual! O să încerc să ţin seama de tot ceea ce îmi propuneţi. De fapt îmi propuneţi să scriu un volum întreg cu măsura, valoarile asumate, codul etic şi sursele de informare ale lui dom' profesor! Poate că aveţi dreptate cei care îmi scrieţi că după procesul comunismului este necesar şi un proces al presei!