Gestul extrem al unei tinere de 19 ani. Mesajul cutremurător înainte de moarte. Familia este devastată

Gestul extrem al unei tinere de 19 ani. Mesajul cutremurător înainte de moarte. Familia este devastată

Cuprinsă de panica provocată în rândul populației de pandemia de coronavirus, britanica Emily Owen, în vârstă de 19 ani, și-a luat viața.

Tânăra s-a temut așa de tare de izolare încât a recurs la gestul extrem.

Familia sa, devastată de veste, a făcut apel la mai multă conștientizare și mai multă susținere pentru oamenii care au probleme mentale, în timpul pandemiei de coronavirus.

Emily, din Norfolk, Marea Britanie, și-a anunțat persoanele iubite, cu câteva zile înaintea tragediei, că: „Mai mulți oameni se vor sinucide în această criză decât vor muri din cauza virusului".

Ne puteți urmări și pe Google News

Sora fetei sinucigașe, Annabel Owen, a spus că: „Emily era foarte îngrijorată despre coronavirusul în sine, însă și mai preocupată de impactul moral al izolării și de frica de necunoscut".

„Suntem complet devastați, dar foarte mândri de tot ce a reușit în timpul vieții sale", a mai scris sora sa, pe Facebook.

Tânăra de 19 ani, descrisă de familia sa drept „talentată și puțin nebună", a semnat pentru a fi donator de organe la doar 12 ani. Trei copii vor beneficia de organele sale, potrivit thesun.co.uk