Alertă în aer! Cursă Tarom întoarsă din drum. Ce s-a întâmplat în avion

Alertă în aer! Cursă Tarom întoarsă din drum. Ce s-a întâmplat în avion

Un avion care decola de pe Aeroportul Henri Coandă și-a anulat cursa, după ce o pasageră a început să tușească puternic. Cum accesul de tuse nu se mai oprea, oamenii s-au alarmat de teamă că femeia ar putea fi infectată cu Covid-19.

Avionul avea ruta București - Suceava. La puțin timp după ce lumea s-a îmbarcat, o femeie a început să tușească, chiar înainte de decolare. Însoțitoarele de zbor, speriate că aceasta ar putea fi purtătoare de coronavirus au anunțat de îndată comandantul avionului, iar acesta a decis să anuleze cursa.  Toți pasagerii au fost debarcați, iar aeronava a fost dezinfectată complet.

„Zborul TAROM RO807 București – Suceava se întoarce din capătul pistei de decolare la poziția de îmbarcare cu pasager suspect care tușește puternic. Pasagerii vor fi debarcați iar aeronava va fi sterilizată”, este anunțul postat pe Facebook de site-ul BoardingPass.

Femeia a fost imediat izolată și preluată de medici. Conform oficialilor Companiei Naționale Aeroporturi București, femeia a fost testată pentru COVID-19, iar rezultatul a fost negativ.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Cancan.ro