Tragedie. Un copil de 10 ani n-a avut nicio șansă și a decedat într-un incendiu

Tragedie. Un copil de 10 ani n-a avut nicio șansă și a decedat într-un incendiu

Un copil de 10 ani a murit într-un incendiu provocat, cel mai probabil, de o țigară

Un copil în vârstă de 10 ani a decedat, în noaptea de duminică spre luni, într-un incendiu de locuință produs la Balș. El a fost găsit cu arsuri pe tot corpul, iar proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 42 de ani a suferit răni la mâna dreaptă și a ajuns la spital.

„La sosirea echipajelor, locuinţa, cu suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi, ardea generalizat. Proprietarul locuinţei, în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD, cu plăgi la membrul superior drept şi transport la Spitalul Balş. După pătrunderea în locuinţă, pompierii au găsit, într-o cameră de locuit, trupul neînsufleţit al unui copil în vârstă de 10 ani, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului. În urma incendiului locuinţa a ars în totalitate. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o ţigară lăsată aprinsă”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător al ISU Olt.

Tot duminică noapte, o bătrână de 90 de ani a murit într-un incendiu produs în prorpia locuință din localitatea Gârcov.

Ne puteți urmări și pe Google News

„După pătrunderea în locuinţă, pompierii au găsit trupul neînsufleţit al proprietarei locuinţei, în vârstă de 90 de ani, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului. În urma incendiului au ars bunurile dintr-o cameră de locuit. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost jarul căzut din sistemul de încălzire”, a afirmat același reprezentant al ISU Olt.