Adrian Mutu, scandal-monstru cu interlopii. Legătura neștiută cu Nuțu Cămătaru

Adrian Mutu, scandal-monstru cu interlopii. Legătura neștiută cu Nuțu Cămătaru

Adrian Mutu a avut un conflict cu un interlop renumit al Capitalei, la un restaurant libanez

Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineret, este implicat într-un nou scandal. Conform celor de la fanatik.ro, fostul atacant a avut o disăută cu Aurel al lui Caran, la mijlocul acestei săptămâni. Incidentul s-ar fi petrecut la un restaurant libanez din București.

„Băi, fraiere, de ce te-ai dus acum 6 ani la Nuțu (n.r. Cămătaru) la închisoare? L-ai vizitat pe Nuțu la închisoare și ca să te primească i-ai dus și un ceas cadou de 60.000 de euro…așa că nu mai fi tare în gură!”, i-a strigat Caran. Mutu s-a apărat și a spus că el nu l-a vizitat pe Nuțu Cămătaru. În acel moment, Aurel al lui Caran ar fi sărit să-l bată, „Briliantul” fiind salvat de nașul său, Nuredin Beinur, un personaj influent în lumea interlopă.

Cei de la fanatik.ro susțin că Mutu se contrazice în declarații. Selecționerul a spus pentru sursa citată că a fost în trecere pe la restaurant, în timp ce pe Facebook a scris că a luat masa acolo.

„Mă știți bine, mă vedeți pe mine să iau bătaie? Sau să mă bat din postura de antrenor al Naționalei? Am intrat la „Mandaloun”, într-adevăr, să salut niște prieteni. Cineva a făcut o glumă proastă la adresa mea și i-am zis nașului să plecăm.

Nu știu dacă am stat cinci minute…restul sunt can-canuri. Avem treburi serioase, să ne calificăm, meciuri importante, iar lucrurile de genul ăsta strică atmosfera din jurul Naționalei”, a afirmat Mutu.

Pe Facebook, el a spus că „Am fost la Mandaloun sa iau cina într-adevăr, dar nu s-a întâmplat nimic, dacă nu ma credeți întrebați lumea care a fost acolo sau luați imaginile de la restaurant sau sunați pe cei pe care spuneți ca m-au bătut”.