Simona Halep, războinică. Ultimatum pentru iubit! „Singurul vis neîndeplinit...”

Simona Halep, războinică. Ultimatum pentru iubit! „Singurul vis neîndeplinit...”

În ciuda performanțelor sale remarcabile din tenis, Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a dezvăluit care este cel mai vis al ei în momentul de față.

Încă o dată, Simona a afirmat că își dorește să devină mamă și să se căsătorească.

Legat de profesie, toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit și, bineînțeles, să devin mamă”, a spus Simona Halep, pentru tiebreak.ro.

Mai mult, în acest interviu, Halep a mărturisit că părinții ei o răsplăteau pentru victoriile din meciurile de tenis tot cu materiale ce o ajutau în sportul ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Părinții nu mi-au condiționat un cadou pentru un meci de tenis. Când câștigam câte un meci sau un turneu important, mergeam cu ei în oraș și îmi cumpăram ceva, dar tot strict pentru tenis. Primii bani câștigați din tenis au venit la turneele de 10.000 de dolari din România. I-am investit tot în mine”, a mai spus Simona Halep.