Cum a slăbit Cornelia Catanga 27 de kilograme. Arată ca un fotomodel. Foto în articol

Cum a slăbit Cornelia Catanga 27 de kilograme. Arată ca un fotomodel. Foto în articol

Cornelia Catanga este de nerecunoscut, a slăbit foarte mult și poate îmbrăca orice pentru că silueta îi permite.

Artista, în vârstă de 62 de ani,  a dezvăluit cum a reușit să slăbească atât de mult: ”Dimineața, pe la ora 13.00-14.00, când mă trezesc, mănânc o farfurie de fructe, după care, peste zi, îmi fac salata preferată cu avocado, nuci, ouă moi, ceapă verde, mărar, ulei de masline. Pe la ora 22.00-23.00, mai iau puțină cărniță sau sau puțină brânzica. Am exclus definitiv pâinea și carbohidrații”.

Cornelia Catanga a postat pe social media fotografii realizate într-un atelier de modă și design. Se afla acolo pentru a proba ținute vestimentare pentru spectacole. După ce și-a ales un model dintre outfit-urile propuse artista a scris: „Mulțumesc pentru ținuta mea care este atât de confortabilă și de frumoasă”.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Cornelia Catanga a primit o lecție extrem de dură de la viață. Cunoscuta artistă avut parte de mari probleme de sănătate. În iulie  2019, regina muzicii lăutărești a suferit un infarct, fiind la un pas de moarte. După ce medicii au operat-o de urgență și i-au montat un stent, s-a însănătoșit, iar acum se simte mai bine ca niciodată. Catanga, fumătoare înrăită de la o vârstă fragedă, a decis ca după infarct să facă multe schimbări în stilul său de viață, schimbându-și alimentația și să renunțe la vicii.

Ne puteți urmări și pe Google News