Soțul Andreei Bălan, despre ”rahaturile” vieții sale și alte ”bazaconii”

Soțul Andreei Bălan, despre ”rahaturile” vieții sale și alte ”bazaconii”

Ceea ce am prevăzut noi, s-a întâmplat: Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit. În urmă cu mai bine de o lună de zile, pe la jumătatea lui ianuarie, scriam aici, în evz.ro, că lucrurile în cuplul ce părea fericit atunci, Andreea Bălan - George Burcea, nu sunt chiar atât de roz.

Ba chiar informaţiile noastre spuneau că un divorţ între cei doi este iminent. La vremea respectivă, ştirea a fost considerată o diversiune pentru a abate atenţia de la un proiect extrem de important pornit de Burcea.

Actorul demarase o campanie împotriva violenţei domestice. Foarte lăudabil, în condiţiile în care statul nu prea face nimic în această direcţie. Folosindu-şi talentul de om al scenei, Burcea a şi relatat pe toate posturile de televiziune, o poveste tristă a unei copilării populată cu un monstru de tată, care îi schingiuia mama şi îi bătea crunt pe el şi pe fraţii lui mai mari. Actorul voia, conform declaraţiilor, prin campania lansată, să ţintească două lucruri: niciun copil să nu mai treacă prin ce a trecut el şi, al doilea, să sensibilizeze organele responsabile ale statului să abordeze cu maximă seriozitate acest fenomen, care, într-adevăr, în România este unul de masă.

Alături de campanie, sau mai bine spus legat de ea, George Burcea dorea să lanseze şi o carte.

Ne puteți urmări și pe Google News

În paralel cu aceste iniţiative lăudabile, totuşi, veneau zvonuri că între el şi soţia sa erau disensiuni serioase. Şi nu legate de această campanie.

A urmat lovitura. Mărturiile lui Ioan (Nelu) Burcea, tatăl actorului. Acesta a executat în trecut o pedeapsă pentru crimă. Dar şi mai zguduitor a fost faptul că Nelu Burci a socotit pe degete şi a demonstrat faptul că absolut tot ce spunea artistul despre violenţa domestică pe care o îndurase în copilărie era o minciună grosolană. Că, de fapt, tatăl nu stătuse cu fiul decât două luni şi jumătate. Că îl părăsise aproape imdediat după ce se născuse. După care se mutase, timp de trei ani, cu altă femeie şi apoi plecase la închisoare pentru 10 ani. Când ieşise, George era deja adolescent. Prima oară când se întâlnise cu tatăl său a fost când avea deja 18 ani. Şi atunci ieşise cu scântei. Nelu Burcea pretinde că fiul său l-a alergat cu un cuţit strigând: „Îţi fac şi ţie ce i-ai făcut tu lu’ mama”.

Atunci a apărut şi prima fisură mărturisită în relaţia celor doi.