Ședință crucială la PNL. Surprizele de pe lista lui Cîțu

Ședință crucială la PNL. Surprizele de pe lista lui Cîțu

Biroul Executiv al PNL se va reuni vineri în şedinţă, pe ordinea de zi aflându-se candidatul la Primăria Capitalei, dar şi lista Cabinetului condus de premierul desemnat Florin Cîţu şi programul de guvernare al viitorului Executiv.

"Vineri, la ora 9,00, avem convocată reuniunea conducerii statutare a PNL în care vom lua două decizii: una fiind decizia legată de candidatul la Primăria Capitalei şi doi - lista Guvernului şi programul de guvernare", a anunţat preşedintele PNL Ludovic Orban, joi, într-o conferinţă de presă.

În ceea ce priveşte candidatura la Primăria Capitalei, Orban a anunţat că a luat decizia de a-l propune pe Nicuşor Dan candidat susţinut de PNL. "PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Municipiului Bucureşti şi la nivelul fiecărui sector al Capitalei. În urma acestei cercetări a rezultat clar că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, dar nu avem această garanţie că vor câştiga bătălia cu PSD. (...) În urma discuţiilor pe care le-am avut cu Nicuşor Dan, care au vizat problematica Bucureştiului, soluţiile pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, am luat decizia de a-l propune pe Nicuşor Dan ca şi candidat la Primăria Capitalei susţinut de PNL", a precizat Orban.

Ne puteți urmări și pe Google News