Două lovituri pentru Dragea: Irina a luat o decizie groaznică și eliberarea condiționată...

Două lovituri pentru Dragea: Irina a luat o decizie groaznică și eliberarea condiționată...

Tot mai intens circulă informația că Irina nu mai este iubita lui Liviu Dragnea, confirmând zicala că „ochii care nu se văd, se uită!”. Ultimul mesaj al Irinei, transmis chiar înainte de această zi în care fostul președinte PSD va ieși din penitenciar, ridică mari suspiciuni.

Irina a pus punct relației cu Liviu Dragnea, considerat, în trecut, ca fiind cel mai influent politician. Zvonul despărțirii a fost alimentat și de gestul Irinei care nu a mai purtat inelul primit de la fostul șef de partid.

Breaking News: Liviu Dragnea rămâne la Rahova! Toate speranțele fostului lider al PSD au fost npruite de judecătorul în fața căruia a fost dus miercuri. Legiuitorul nu admis solicitarea de a fi eliberat condiționat. Aceasta este a doua lovitură încasată de pesedist, după ce iubita lui, Irina, pare că vrea să scape definitiv de el.

Cei doi erau de nedespărțit.

Astăzi, Liviu Dragnea va ieşi din penitentciarul de la Rahova pentru a ajunge în fața judecătorilor. Dragea speră să îi fie astfel aprobată solicitarea de eliberare condiționată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Între timp, Irina Tanase a postat două mesaje dure pe contul ei de pe o rețea de socializare.

„Unii oameni nu îți sunt loiali. Ei sunt loiali nevoii lor de a fi cu tine. Odată ce nevoile lor se schimbă, și loialitatea lor se schimbă”, a fost primul mesaj controversat al Irinei, iar cel de-al doilea a dat și mai multă apă la moară cârcotașilor. ”Când o persoană toxică nu te mai poate controla, va încerca să controleze modul în care ceilalți te văd. Dezinformarea se va simți nedreaptă, dar stai deasupra ei, ai încredere că alți oameni pot, eventual, să vadă adevărul exact așa cum este el”, a transmis în cel de-al doilea mesaj iubita lui Liviu Dragnea, citată de bzi.ro.