Barna, făcut de rușine de un fost ministru! A mers cu „souffleur”-ul la dezbatere...

Barna, făcut de rușine de un fost ministru! A mers cu „souffleur”-ul la dezbatere...

Intrarea în politică a jurnalistului Moise Guran, cel care dezavua public un astfel de demers al altor colegi și se declara „al presei pe viață”, a stârnit un întreg val de polemici.

Pe pagina sa de socializare, fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, este de părere că cei care îl critică pe Moise Guran care, la vremea respectivă, „lucra în privat şi voia să îşi maximizeze legal beneficiul”, greșesc. El spune că de criticat este Dan Barna, liderul USR, acolo unde a eșuat Guran.

„De citit cu atentie detaliile si rectificarile ulterioare.

Băi nene cât de bine le văd... poate țineți minte că nu l-am criticat (dar nici apărat) pe președinte pentru neparticipare la dezbatere și nici pentru "discuția" cu cei 4 jurnaliști. Pentru că omul a spus franc ce vrea. Votați-l sau nu, el a fost corect. Pe de altă parte, domnule Barna, cum să mergi la o dezbatere la care, fapt neştiut de public, moderatorul lucrează pentru tine? (Vezi LE, deh, mai greşesc şi eu).

Ne puteți urmări și pe Google News

Cam greşesc toți care îl critică pe Moise Guran care, la vremea respectivă, lucra în privat şi voia să îşi maximizeze legal beneficiul. De criticat e Dan Barna care pur şi simplu făcea o scamatorie. Spus simplu, ne-a mințit şi, concomitent, luat de proşti. E prima dată când îi dau o bilă neagră omului Dan Barna. Şi îmi pare atât de rău... pentru că simțeam şi eu începutul unei maturizări... Desigur, dacă informațiile apărute sunt corecte.

LE: Moise Guran îmi spune că: 1) categoric nu a fost platit direct sau indirect de USR PLUS 2) nu a avut față de USR PLUS un statut anume 3) Referitor strict la dezbaterea din campanie, nu a avut cu dl. Barna discuții pe care nu le-a avut cu ceilalți participanți. Mie personal nu mi s-a părut că a favorizat pe cineva atunci.

Judecați voi. Eu zic ca e inca un exemplu ca lucrurile sunt amestecate in politica si sa ne bucuram cand viata politica se imbogateste cu un om”, a scris pe pagina sa de Facebook, Daniel Funeriu.