Încep lucrările de reabilitare a Cazinoului din Constanța. S-a semnat ordinul

Încep lucrările de reabilitare a Cazinoului din Constanța. S-a semnat ordinul

Data începerii lucrărilor de reabilitare a Cazinoului din Constanța, potrivit Ordinului semnat de Compania Națională de Investiții, și transmis asocierii câștigătoare a contractului, este 15 ianuarie 2020.

Compania Națională de Investiții a semnat Ordinul pentru începerea lucrărilor la Cazino. Potrivit contractului, reabilitarea Cazinoului din Constanța se va finaliza în anul 2022, anunță ziuadeconstanta.ro

Data începerii lucrărilor, potrivit Ordinului semnat de CNI și transmis asocierii câștigătoare a contractului, este 15 ianuarie 2020.

Ne puteți urmări și pe Google News

Amintim că asocierea de firme ce se va ocupa de reabilitarea Cazinoului, după ce a fost desemnată câștigătoare a licitației organizate de Compania Națională de Investiții este următoarea: Aedificia Carpaţi SA (lider de asociere) & SC Remon Proiect SRL & SC Profesional Construct Proiectare SRL & SC Tehnoinstal SRL.

Valoarea cu TVA a contractului este de 56.627.697,09 lei. Potrivit datelor consemnate în înţelegere, durata de execuţie a contractului este de 30 de luni, dintre care trei luni sunt rezervate activităţii de proiectare.