Cea mai gravă acuzație pentru Cioloș. Legătura pe care o are cu tragediile naționale

Cea mai gravă acuzație pentru Cioloș. Legătura pe care o are cu tragediile naționale

Atac dur la Cioloș și la fostul ministru al Sănătății, care este alesul fostului premier pentru Primăria Capitalei. ”Tot încearcă să obţină voturi speculând şi manipulând tragediile”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta îi critică dur pe Cioloș și pe cei care i-au urmat la putere pentru faptul că nu au făcut nimic pentru îmbunătăţirea sistemului.

Fără să nominalizeze, liderul Pro România și-a orientat atacul spre Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii în 2016 şi viitor candidat la funcţia de primar al Capitalei din partea PLUS, partidul lui Dacian Cioloş, dar și spre acesta din urmă.

”Au trecut peste 4 ani - în acest timp câțiva politicieni fără inimă și fără scrupule (finanțați cu milioane de euro de la firme internaționale) tot încearcă să obțină voturi și poziții publice de ministru sau primar speculând și manipulând tragediile și dramele unor oameni - dar NU au făcut și nu fac nimic pentru îmbunătățirea Sistemului (care acum funcționează mult mai rău decât în noiembrie 2015)!

În septembrie 2016 un român ars a fost trimis să moară în Bulgaria - iar Ministrul Sănătății de atunci nu și-a dat demisia și nu a răspuns niciodată pentru acea viață pierdută! Singura preocupare a celor care au pus mâna pe Sănătatea din România în 2016 a fost de a trimite cât mai mulți români la tratament în Austria (cu facturi de multe milioane de euro)!

În 2018 s-a demarat un Program care însă a fost imediat abandonat de Guvernul PNL. Sunt convins că România are nevoie de un Program Modern de intervenție și tratare a acestor cazuri medicale extrem de grave - așa cum sunt convins că România are nevoie să scape de “șacalii” politici care se cățără pe cadavre pentru a ajunge în poziții publice din care să vândă sănătatea românilor unor firme din afară țării! “A fost nevoie să moară oameni că să plece acest Guvern” spunea Dl Iohannis - de câți oameni mai este nevoie să moară că să luăm măsuri?", scrie Victor Ponta pe Facebook.