Cinci ani de închisoare pentru o bătaie la cârciumă

Cinci ani de închisoare pentru o bătaie la cârciumă

Un bărbat din comuna Rădești, județul Alba, a fost condamnat la cinci ani și o lună de închisoare cu executare pentru tentativă de omor după ce și-a bătut cu bestialitate un vecin. Acesta și-a bătut cu bestialitate un vecin, până l-a băgat în spital. Sentinţa a fost pronunţată în 19 decembrie 2019 şi poate fi contestată la Curtea de Apel.

Varga Zachei, cum se numește autorul infracțiunii, este acuzat că și-a lovit atât de rău consăteanul încât acesta a avut nevoie de peste 50 de zile de îngrijiri medicale. Agresiunea a avut loc în 22 martie 2019, când cei doi au dat piept în fața unei cârciumi din comună. Inculpatul și-a lovit victima cu pumnii și picioarele în cap și în abdomen, provocându-I mai multe fracture și leziuni. care i-au pus în primejdie viaţa. Agresorul a fost cercetat şi judecat în stare de arest la domiciliu.

Varga Zachei a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în final a fost pedepsit cu 5 ani şi 1 lună de închisoare în regim de detenţie.

De asemenea, instanța l-a obligat pe Varga Zachei să plătească suma de 7.904,89 lei cu titlu despăgubiri civile, reprezentând cheltuieli de spitalizare cu persoana vătămată, Spitalului Județean de Urgenţă Alba Iulia.

Ne puteți urmări și pe Google News