Bistrița. Jandarmii, chemați de urgență să intervină la o școală

Bistrița. Jandarmii, chemați de urgență să intervină la o școală

Un elev de la o școală de renume din Bistrița a aruncat mai multe petarde, în timpul unei pauze dintre ore, fapt ce a provocat o stare de panică în rândul celorlalți elevi.

Din primele informații incidentul a avut loc în pauza dintre ore, petardele aruncate fiind din categoria celor interzise. ”Un elev aflat în clasa a X a, a găsit un mijloc de relaxare mai puţin obişnuit pentru pauza dintre ore. Acesta a experimentat explozia unei petarde în mijlocul elevilor aflaţi în curte în timpul unei pauze.

Având în vedere pericolul la care au fost supuşi elevii, conducerea instituţiei de învăţământ a luat atitudine faţă de gestul elevului şi a solicitat sprjinul jandarmilor. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au trecut la identificarea tânărului care a făcut acest gest în mijlocul colegilor. După discuţiile purtate cu aceştia a fost identificat elevul de 16 ani, care deţinea petardele în cauză”, au comunicat Jandarmii de la IJJ Bistrița.

În sala de clasă, unde elevul frecventa cursurile școlare a avut loc o mică percheziție, pentru adunarea petardelor deținute. La un moment dat, unul dintre jandarmii care căuta sub un brad, în cutiile de cadouri amplasate acolo, a descoperit un box. ”Proprietarul” acestuia a fost identificat în persoana unui alt elev. în timp ce erau căutate petardele, în sala de clasă jandarmii au găsit şi un box ascuns în cutia de cadouri de sub bradul impodobit. Şi în acest caz a fost identificat elevul care l-a introdus în şcoală iar în prezenţa aparţinătorilor i-au fost întocmite actele de sesizare”, mai spu oficialii jandarmeriei.

Ne puteți urmări și pe Google News