Meghan s-a ales cu o poreclă de zile mari. De unde i se trage ducesei de Sussex

Meghan s-a ales cu o poreclă de zile mari. De unde i se trage ducesei de Sussex

Pe reţelele de socializare a apărut zilele acestea porecla lui Meghan, ducesa de Sussex. 

Toată lumea ştie că încă înainte de a intra în rândurile familiei regale, Meghan era o actriţă foarte cotată, o bloggeriţă, influencer şi, mai ales, o binefăcătoare. Cei care fac cunoscut acest lucru sunt membrii unei asociaţii canadiene care luptă pentru drepturile celor mai neajutoraţi şi care, de curând, a beneficiat de susţinerea perechii ducilor de Sussex.

„The lovely Meghan” (Meghan cea minunată)

Prin intermediul contului de Twitter al St. Felix Centre din Toronto, a fost publicată recent o postare care subliniază importanţa păstrării unor amintiri despre toate acele persoane care, în trecut, au împărtăşit ideile asociaţiei. Printre acestea apare şi faptul că Meghan Markle, care în acea perioadă era una dintre protagonistele serialului Suits (Costume), îşi dedica mult timp pentru ajutorarea celor năpăstuiţi de soartă. Era denumită „The Lovely Meghan”. Iar şefii asociaţiei respective îşi amintesc cu plăcere tot binele pe care actriţa l-a făcut asociaţiei.

Meghan nu-i uită pe cei nevoiaşi chiar dacă a ajuns la Curtea Regală

O amintire şi o afecţiune pe care însăşi Meghan se pare că nu le-a uitat. Chiar dacă adesea ducesa este criticată pentru atitudinile sale care ies din tiparele Curţii, rămâne oricum o femeie care a luat foarte în serios impactul său şi rolul pe care-l are. Şi chiar odată cu festivităţile de Crăciun, transmiţând un gând celor mai puţin norocoşi decât ea, ducesa atrage atenţia şi arată sprijinul său pe reţelele de socializare pentru diversele asociaţii de binefacere, care se ocupă de îngrijirea şi ajutorarea acelora care se află în situaţii de jenă economică, sau acelora care n-au un acoperiş deasupra capului. Printre numele menţionate iată că apare şi cel a asociaţiei din Canada, unde ea însăşi a colaborat o lungă perioadă ca activistă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ducesa De Sussex nu-şi uită originile

Iată motivul postării pe Twitter a St. Felix Centre, care şi-a exprimat bucuria pentru suportul dat de la distanţă de Meghan Markle, chiar dacă acum este membră a familiei regale engleze. Potrivit Il Giornale, aceasta lasă de înţeles faptul că ducesa nu uită originile sale şi chiar şi astăzi rămâne legată de viaţa pe care o avea în America, înainte de a veni la Londra. Spre norocul tuturor şi Principele Harry împărtăşeşte aceleaşi interese ca şi soţia sa, o pasiune pentru actele de binefacere pe care mama sa, Lady D, i-a lăsat-o ca moştenire. O liră-două, acolo, pentru un ONG, nu face mare pagubă în bugetul ducilor, chiar dă bine mai ales acum după Meghan a devenit ţinta tabloidelor britanice.