Accident mortal de muncă la Constanța. Căzut în gol de la 50 de metri

Accident mortal de muncă la Constanța. Căzut în gol de la 50 de metri Sursa foto: Arhiva EvZ

Un bărbat, de 49 de ani, din județul Ilfov, și-a pierdut viața după ce a căzut de la o înălțime de 50 de metri de pe un pilon de transmisie aflat în incinta stației transmisiuni Constanța a Societății Naționale Radiocomunicații. Accidentul de muncă este investigat de inspectorii ITM Constanța.

Tragedia a avut loc, în jurul orei 15:00, pe strada Viforului din Constanța. Bărbatul, de 49 de ani, venise împreună cu doi colegi de la București să facă verificări tehnice. El s-ar fi urcat pe pilonul de transmisie, care are o înălțime de 100 de metri. Când a ajuns pe prima platformă a releului, la 50 de metri înălțime, s-a prăbușit în gol, deși purta echipament de protecție.

     

Două echipaje medicale, cu o ambulanță de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SMURD B, pompieri și polițiști,au ajuns rapid la fața locului. După aplicarea protocolului de resuscitare, de aproape o oră, tehnicianul fost declarat decedat. Un inspector de la ITM Constanța a fost trimis la locul accidentului de muncă pentru a stabili împrejurările în care omul și-a pierdut viața.

Ne puteți urmări și pe Google News