Cluj. Criminalul din Bihor a ucis din nou. A fost eliberat anul trecut

Cluj. Criminalul din Bihor a ucis din nou. A fost eliberat anul trecut

Un bărbat din Bihor este acuzat de procurori de comiterea infracțiuni de omor calificat. Bărbatul fusese eliberat anul trecut din închisoare, unde a stat închis tot pentru omor.

Crima a avut loc în orașul Aleșd, victima fiind o femeie, despre care procurorii spun că ar fi concubina criminalului. Potrivit anchetatorilor, bărbatul Iosif Vențel s-a certat cu concubina lui, după care a strâns-o de gât, până când aceasta a murit. "Este vorba despre un conflict între doi concubini, iar din primele date, ca şi cauză preliminară a decesului s-a reţinut asfixie mecanică prin sugrumare. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi audiat de către procuror”, a declarat Maria Cotrău, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, fiind citată de eBihoreanul.ro

Bărbatul a mai fost condamnat, în 2008, tot pentru crimă. Atunci, Vențel și-a ucis concubina, mamă a cinci copii, fiind condamnat la 15 ani de închisoare. Ulterior, datorită recursului compensatoriu și a bunei purtări ăn mediul carceral, Vențel a fost eliberat după executarea a nouă ani de închisoare, mai repede cu șase ani decât sentința stabilită.

În prezent, dacă va fi găsit din nou vinovat, Vențel va trebui să execute și restul de pedeapsă de șase ani, de care a fost scutit de legea recursului compensatoriu.

Ne puteți urmări și pe Google News