Cazul Caracal. Gestul lui Dincă din spatele gratiilor i-a șocat pe toți. Avocatul a dezvăluit tot

Cazul Caracal. Gestul lui Dincă din spatele gratiilor i-a șocat pe toți. Avocatul a dezvăluit tot

Vedeta penitenciarelor din România, ne referim la Gheorghe Dincă, șochează încă o dată.

Și acum nu prin declarațiile făcute, ci cu un gest care l-a lăsat ca la dentist până și pe avocatul său.

Claudiu Lascoschi i-a făcut o vizită clientului, iar starea în care l-a descoperit pe Gheorghe Dincă vorbește de la sine despre toleranța și drepturile deținuților din România. Presupusul criminal al celor două fete dispărute din Caracal și-a făcut o schimbare de look, informează RTV!

Uimitor? Puțin spus. Gheorghe Dincă și-a lăsat cioc și arată total schimbat, afișând un aer degajat care l-a luat prin surprindere până și pe avocat. „Dincă și-a făcut o schimbare de look. Și eu m-am mirat când l-am vazut la prelungirea măsurii arestării preventive”, a declarat Claudiu Lascoschi, care precizează că „Dincă speră să primească o pedeapsă cât mai mică”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte, bunicul Luizei Melencu se declară „foarte obosit, deranjat” de modul în care avansează cazul. „Nu înțeleg cum reușesc aceste instituții ale statului, aveți oameni care sunt implicate în evenimente controversate să se mențină. Alti oameni capabili nu sunt în stare să vina să conducă? Adevărul este unul singur. Unii oameni, anumite instituții știu ce s-a întâmplat cu fetele”, a încheiat bunicul Luizei.

Altfel, azi, complicele lui Gheorghe Dincă a făcut declarații năucitoare cu privire la ce se întâmpla în casa principalului suspect.