Candidat la prezidențiale, surprins la volanul unui „bolid”!

Candidat la prezidențiale, surprins la volanul unui „bolid”!

În timp ce craii de Dorobanți sau, mai nou, influencerii de pe rețelele sociale se afișează în mașini exotice de sute de mii de euro, Mircea Diaconu a fost surprins, zilele trecute, la volanul unui ARO 10.

Fostul prezidențiabil Mircea Diaconu a fost fotografiat când își parca autoturismul, pentru a merge la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Acesta a și povestit, în 2018, cum și-a cumpărat cel de-al treilea ARO. Totul a pornit de la un vecin, care avea unul decapotat și roșu. După ce l-a văzut, s-a dus la fabrică, unde a constatat că secretara șefă îi era o fostă colegă de liceu.

“Mă bagă la dl director și-i zic că am auzit că vinde parcul rece. Mi-a zis că numai pentru salariați (…) eu mă uit la secretară și-i spun: Silvia, cred că vrei un ARO rece! Directorul a înțeles exact și a vândut mașina pe numele ei, iar ea mi-a vândut-o mie”, a spus acesta.

Amintim că, pe vremea lui Ceaușescu, cine voia să își cumpere un ARO, trebuia să obțină o derogare specială, căci „Jeep-ul de România” era considerată o mașină de lux, pe care puțini și-o permiteau.

Ne puteți urmări și pe Google News