Traian Băsescu, mesaj cu „schepsis” despre rezultatul alegerilor

Traian Băsescu, mesaj cu „schepsis” despre rezultatul alegerilor

Alegeri prezidențiale 2019 | Traian Băsescu și-a exprimat opțiunea electorală la Liceul Jean Monnet din București duminică dimineață, la două ore după ce a votat și Klaus Iohannis, la aceeași secție.

Traian Băsescu a stat de vorbă cu jurnaliștii la Jean Monnet imediat după ce a votat. Un mare adversar al PSD, europarlamentarul și-a manifestat susținerea pentru candidatul susținut de PNL și i-a îndemnat pe români să iasă la vot într-un număr cât mai mare.

„Vreau garanția că România va evolua pozitiv în interiorul UE, a NATO. Bine e să vină la vot. Democrația nu e o chestiune facultativă. Mulți înțeleg că e facultativă. Dacă vrei democrație, apăr-o", a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a fost provocat să-i transmită un mesaj viitorului președinte. Fondatorul PMP a răspuns scurt: „Să continue!”

Ne puteți urmări și pe Google News

Traian Băsescu a transmis un mesaj de mobilizare și înainte de a se deschide urnele de vot.

„Dacă azi nu votezi înseamnă că n-ai înţeles nici faptul că azi eşti unica putere în stat şi nici faptul că răspunderea ta este pe măsura puterii uriaşe pe care ţi-a dat-o Constituţia României", a declarat Băsescu.