METEO. Temperaturi anormale în prag de iarnă. Ce se întâmplă la început de săptămână

METEO. Temperaturi anormale în prag de iarnă. Ce se întâmplă la început de săptămână

ANM a publicat prognoza meteo pentru data de 18 noiembrie. Conform meteorologilor, cerul va avea înnorări și temporar va ploua local în vestul țării și pe arii restrânse în rest.

În zonele din sud și est, dimineața și noaptea va fi ceață asociată cu burniță. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele climatologic specifice datei, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 21 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade.

În Capitală, cerul va avea înnorări, mai persistente în prima parte a zilei și noaptea, cu o probabilitate mare de ploaie sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, mai ridicată decât cea normală pentru această perioadă, va avea o maximă în jur de 20 grade, și o minimă de 9 grade.

La munte, vremea va fi în continuare frumoasă. Cerul va fi mai mult însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 16 grade Celsius, pe când cele minime vor scădea până la 6 grade Celsius. Sunt 25% șanse de precipitații, iar vântul va sufla cu 11 kilometri pe oră.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe litoral, se vor înregistra 18 grade Celsius, iar cele minime vor scădea doar până la 14 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit nu sunt șanse de ploaie, iar vântul va bate la rafală cu 22 de kilometri pe oră.