Medalie europeană pentru sportul românesc. Cine a reușit performanța

Medalie europeană pentru sportul românesc. Cine a reușit performanța

Medalie de bronz pentru România, la Judo, în Liga Campionilor., obținută de echipa feminină

Victorie remarcabilă pentru judo-ul românesc.Fetele de la Universitatea Cluj au reușit să obțină medalia de bronz,în Liga Campionilor, după ce au învins cu 3-2 echipa Benfica Lisabona. Aceasta este cea mai importantă competiție de judo inter-cluburi din Europa, confruntarea fiind transmisă în direct pe Realitatea Plus. În urma acestei victorii sportivele de la Universitatea Cluj  au urcat pe podium, potrivit realitatea.net

La finalul competiției, fetele s-au fotografiat cu președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă, și cu antrenorul lor, Florin Bercean. Sportivele clujence au obținut această performanță după ce au învins campioană Rusiei. Și echipa CSM București, în concursul băieților, va încerca să obțină una din  medaliile oferite de Uniunea Europeană de Judo.

La aceste campionate , în competiția fetelor , România participa cu campioana Andreea Chițu, dar și cu două sportive japoneze, naturalizate în România.Din  echipa băieților face parte și Petr Zhukov, sportivul rus care a primit cetățenie română luna trecută.

Ne puteți urmări și pe Google News