Vioricăi Dăncilă, rușinată de Uniunea Europeană: „Nu te duci să pârăști, este jenant”

Vioricăi Dăncilă, rușinată de Uniunea Europeană: „Nu te duci să pârăști, este jenant”

Fostul premier Viorica Dancila îl atacă pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu despre care spune că are un comportament „jenant”.

Ea a precizat că îl compătimește pe șeful Finanțelor pentru prestația sa din conferința de presă în care a atras atenția asupra problemelor pe care le-a descoperit la buget și pentru care a afirmat că ar putea sesiza organele de anchetă împotriva miniștrilor PSD.

„Cu sinceritate, îl compătimesc pe Cîțu, pentru că nu este credibil. A zis că a mers la Comisia Europeană să vorbească despre ce a găsit în guvern. Noua comisie nu a fost încă votată, unde a mers dl. Cîțu? Cu cine a vorbit? Îl compătimesc dacă prima oară s-a dus să se plângă la Bruxelles, s-a dus să pârască pe Teodorovici, Olguța Vasilescu, o abordare ca la Înalta Poartă. Așa sigur vom aduce prejudicii de imagine României“, a declarat Viorica Dăncilă.

Fostul premier i-a recomandat lu Florin Cîțu să resolve problemele aici și să nu meargă cu reclamații împotriva PSD la Bruxelles: „…nu să te duci să pârăști ca la grădiniță, este jenant”.

Ne puteți urmări și pe Google News