Breaking News. Victorie epică pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor! Spectacol total

Breaking News. Victorie epică pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor! Spectacol total

Simona Halep, locul 5 mondial, a avut parte de un debut incredibil la WTA Finals 2019, după ce, astăzi, a câștigat meciul disputat, în premieră, cu jucătoarea canadiancă cu origini românești Bianca Andreescu (4 WTA), scor 3-6, 7-6 (6), 6-3.

Cel mai așteptat meci de români a fost un duel de senzație, astăzi, la Shenzhen. Simona Halep și Bianca Andreescu au oferit un „thriller” adevărat, în primul lor meci din Grupa Violet, de la Turneul Campioanelor. A fost, totodată, și prima confruntare directă între cele două jucătoare.

Halep a început duelul cu Andreescu puțin cam „ruginită”, așa cum i-a spus că este antrenorul ei, Darren Cahill, la o intervenție din timpul partidei, dar campioana noastră și-a revenit incredibil. Halep nu mai jucase într-un meci oficial de pe 25 septembrie, când a abandonat, din cauza problemelor la spate, în optimile turneului WTA de la Wuhan (China).

În primul set, candianca în vârstă de doar 19 ani, campioana de la US Open 2019, a demonstrat un tenis aproape perfect, care i-a dat mari bătăi de cap româncei. A repetat evoluția și în setul secund, iar totul părea că se întreadptă în favoarea jucătoarei din Canada. Însă, Halep a avut puterea și a reușit să ducă setul în tie-break, după care situația la seturi a devenit din nou egală. Cu nervii întinși la maximum, de ambele părți, jucătoarea care a rămas focusată până la final a fost Simona Halep, care și-a trecut în cont victoria după un meci nebun ce s-a întins pe durata a două ore și 34 de minute.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acum, constănțeanca ocupă locul al doilea în Grupa Violet, în urma ucrainencei Elina Svitolina, triumfătoare, astăzi, în fața cehoaicei Karolina Pliskova, scor 7-6 (12), 6-4. Miercuri, Halep o va înfrunta pe Svitolina.

Amintim că fiecare victorie din grupe este recompensată cu un cec în valoare de 305.000 de dolari.