Bătut și pus să își sape mormântul, a fost lăsat să moară în cimitir. VIDEO

Bătut și pus să își sape mormântul, a fost lăsat să moară în cimitir. VIDEO

Sfârșit tragic pentru un copil minor, care a fost omorât în bătaie chiar de prietenii săi.

Raionul Dubăsari, din Republica Moldova, este scena unui incident care a îngrozit comunitatea locală. Câțiva copii au ieșit împreună „la distracție”, numai că pentru unul dintre ei avea să fie ultima de acest gen. Scandalul s-a pornit când minorul în cauză a refuzat să se ducă la un magazin și să cumpere alcool.

Enervați peste măsură, prietenii săi l-au urcat cu forța într-un taxi și au pornit spre un câmp de la marginea orașului. Acolo l-au bătut măr pe copil, după care l-au pus să își sape propriul mormânt. Presa locală scrie că puștiul a leșinat, moment în care amicii l-au suit din nou în taxi au demarat spre cimitirul din localitate.

Aruncat din mașină, copilul a fost lăsat să zacă inconștient în cimitir, fiind găsit în dimineața zilei următoare de un trecător, care a chemat ambulanța. Degeaba, încercările doctorilor de a-l resuscita s-au dovedit în zadar, minorul decedând după câteva minute, pe patul de spital.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mass-media din Dubăsari relatează că victima era un apropiat al criminalilor, alături de care apare în fotografii postate pe rețelele de socializare. Mai mult, unul dintre asasini are cazier după ce magistrații l-au condamnat în trecut pentru acte de huliganism.

Despre taximetrist se știe doar că a asistat fără reacție la comiterea crimei. Totuși, acesta le-a spus polițiștilor că nu a intervenit fiindu-i frică să nu aibe aceeași soartă. Și el, dar și criminalii au ajuns acum după gratii cu mandat de arestare preventivă. Cazul este în plină cercetare.