Un jucător de la FCSB poate să-și piardă casa, dacă nu restituie un împrumut uriaș

Un jucător de la FCSB poate să-și piardă casa, dacă nu restituie un împrumut uriaș

Florinel Coman, mijlocaș la FCSB, a fost împrumutat de finanțatorul Gigi Becali cu suma de 250.000 de euro

Florinel Coman a fost împrumutat cu suma de 250.000 de euro, de către Gigi Becali, pentru a-și achiziționa o casă. Anunțul a fost făcut de finanțatorul de la FCSB, care n-a specificat forma sub care i-a dat banii mijlocașului.

„Băiatul a venit la mine și mi-a zis: «Tu ceri pe mine douăzeci de milioane de euro și eu nu am bani să-mi iau o casă!». I-am făcut pofta, i-am dat 250.000 de euro ca să-și cumpere casa. Acum nu mai poate emite pretenții să plece la prima ofertă pe care o primesc pentru el”, a anunțat Becali.

„Gazeta Sporturilor” a scris că, de fapt este vorba despre un împrumut. Suma va trebui restituită de Coman, care nu va mai încasa un salariu lunar de 15.500 de euro, ci de 10.500 de euro. De asemenea, dacă va primi bonusul pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor - 100.000 de euro - fotbalistul va trebui să-l restituie în câteva rate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceeași este situația și dacă FCSB ajunge în grupele Ligii Campionilor și Coman încasează 20.000 de euro. Dacă nu va restitui împrumutul, Coman ar putea să-și piardă casa, în favoarea finanțatorului