Henry, speriat de "mafia" romana

Henry, speriat de "mafia" romana

Fostul fotbalist al echipei Arsenal, Thierry Henry, a angajat o firma de securitate pentru a-i proteja familia, deoarece a aflat de un plan de rapire a fiicei sale, pus la cale de o banda din Europa de Est, despre care "expertii" tabloidului britanic "News of the World" sustin ca ar face parte din "nemiloasa mafie romaneasca".

Henry a aflat ca fiica sa, Tea, ar putea fi rapita pentru o rascumparare. Drept urmare, el a angajat garzi de corp care sa stea 24 de ore din 24 in fata resedintei din Londra si sa ii protejeze fiica si sotia, Claire, de care recent s-a despartit. Henry are o avere de  50 de milioane de euro, ceea ce il face sa fie o posibila tinta pentru crima organizata.

„Expertii spun ca nemiloasa mafie romana e cel mai probabil autoarea planului de rapire”, afirma „News of the World”, fara sa precizeze cine sunt acesti „experti”. In 2002, saptamanalul de scandal britanic a mai „dezvaluit” povestea unui complot al „mafiei” romanesti din Anglia care viza rapirea Victoriei Beckham. Ulterior stirea s-a dovedit a fi falsa.

Ne puteți urmări și pe Google News