O bomboană cu mentă a băgat în spital doi motocicliști

O bomboană cu mentă a băgat în spital doi motocicliști

O mentolată a creat un accident în lant, în comuna Ivănesti, județul Vaslui, cu doi motociclisti care au intrat unul în altul precum berbecii și un sofer a ajuns cu masina în șanț

Abia intrate în vigoare, prevederile care interzic cu desăvâșire folositul telefonului în timpul condusului par deja depășite. Și asta pentru că o altă tentație dă mari bătăi de cap șoferilor: bomboanele sau gumele de mestecat. Un bărbat din satul Valea Oanei, care venea duminică de la serviciu, a provocat un accident mai puțin obișnuit, în care au fost implicate mai multe persoane.

 

Deși mai avea câțiva metri până acasă, șoferul nu a mai avut stare și, în loc să-si vadă de condus, s-a aplecat să ia o bomboană cu mentă ascunsă sub scaunul din dreapta sa. A scăpat controlul volanului și în câteva clipe s-a proptit într-un sant de pe marginea drumului, avariindu-și serios masina, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

 

Din fericire, acesta nu a suferit răni grave, reușind să iasă pe picioarele lui din autoturism. Nu la fel de norocoși au fost doi motocicliști, care se aflau la câteva sute de metri în spatele mașinii. Cu ochii la accident, aceștia nu au mai fost atenți la distanța dintre ei și au intrat unul în altul.

 

În urma impactului, ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Pe lângă echipajele medicale și de politie, la fața locului au ajuns și mai multi motocicliști, care au venit să se asigure că nimic grav nu li s-a întâmplat colegilor lor.

Ne puteți urmări și pe Google News