Obama, protagonistul parodiei "Baracky"

Obama, protagonistul parodiei "Baracky"

Totul porneşte de la un clasic al genului, filmul "Rocky", care îl avea ca protagonist pe boxeurul interpretat de Sylvester Stallone.

Transpus în versiune politică, producţia difuzată pe Youtube poartă numele de "Baracky", unde locul celebrului pugilist este luat de Barack Obama, angajat în luptă pe viaţă şi pe moarte cu adversara sa, Hillary Clinton.

Această parodie, difuzată pe Youtube, are ca temă confruntarea crucială dintre Hillary Clinton şi Barack Obama, în statul Pennsylvania.

Hillary Clinton a câştigat în Pennsylvania Hillary Clinton l-a învins pe rivalul Barack Obama în alegerile primare din Pennsylvania, prelungind astfel cursa pentru investitura democrată la alegerile prezidenţiale, informează Reuters.

Ne puteți urmări și pe Google News

După numărarea a 10% dintre sufragii, diferenţa de voturi dintre cei doi candidaţi este încă neclară. Hillary avea nevoie de o victorie detaşată, dacă vroia să aibă şanse pentru a deveni candidat la preşedinţie, în cadrul convenţiei Democraţilor din august.

Alegerile din Pennsylvania, care oferă 158 de delegati, deschid ultima fază a duelului democrat pentru dreptul de a-l înfrunta pe candidatul Republican, John McCain în alegerile prezidenţiale din noiembrie. Cursa de investitură continua cu alegerile primare din statul Carolina de Nord, care vor avea loc pe 6 mai şi unde Barack Obama este favorit, şi Indiana, unde sondajele de opinie o desemnează pe Hillary Clinton cu un mic avantaj.

Până la finalul cursei pentru investitură democrată la alegerile prezidenţiale, de pe 3 iunie, vor mai avea loc înca nouă alegeri primare.