Vremea la joacă feste meteorologilor. Vara nu vrea să mai plece din România. News alert

Vremea la joacă feste meteorologilor. Vara nu vrea să mai plece din România. News alert

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru săptămâna 14-20 octombrie.

Vești extraordinare ne dau meteorologii – toate regiunile țării se vor scălda în Soare, iar temperaturile vor ajunge și până la 26 de grade Celsius! Ca de obicei, cel mai cald va fi în sudul României, Câmpia Bărăganului și în Lunca Dunării.

Prognoza meteo în săptămâna 14-20 octombrie pentru București

Capital va avea parte de o vreme primăvăratică, de luna mai, cu temperature cuprinse între 21 și 26 de grade Celsius pe timpul zilei. Norii își vor face apariția în fiecare zi, dar ploile sunt posibile în special după lăsatul întunericului. Cea mai friguroasă noapte va fi cea de marți, 15 octombrie, când temperatura nu va trece de 5-6 grade.

Prognoza meteo în săptămâna 14-20 octombrie pentru Transilvania

Pentru Transilvania, maxima de săptămâna viitoare se va atinge în chiar prima zi, luni, când se vor înregistra 24 de grade Celsius, cu precădere în centrul Ardealului și în câmpia de Vest. Ploi sporadice de toamnă sunt așteptate în special în serile de miercuri, joi și vineri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prognoza meteo în săptămâna 14-20 octombrie pentru Maramureș

Și în nordul și nord-vestul României vremea va fi neobișnuit de caldă pentru mijlocul lunii octombrie. Miercuri și joi vor fi zile cu cer senin și temperaturi extrem de ridicate, de până la 25 de grade Celsius.

Prognoza meteo în săptămâna 14-20 octombrie pentru Crișana și Banat

Timișoara și Arad vor avea temperature de vară la începul săptămânii viitoare, cu maxime de până la 28 de grade Celsius! Dacă ziua va fi frumos, seara se pot produce intensificări de vânt și ploi răzlețe.

Prognoza meteo în săptămâna 14-20 octombrie pentru Oltenia și Muntenia

În sud, în Oltenia și Muntenia, săptămâna începe cu temperaturi de 26-27 de grade Celsius. De joi încolo, norii își vor face apariția mai des, dar în special în zona submontană a Olteniei. Șansele de ploaie vor crește începând de joi încolo, dar chiar și așa temperaturile nu vor scădea sub 23-24 de grade.

Prognoza meteo în săptămâna 14-20 octombrie pentru Moldova

Spre deosebire de sudul României, în nordul Moldovei va fi ceva mai frig, „doar” 21-22 de grade. Sudul Moldovei, în Galați, va fi mai plăcută, cu valori în timpul zilei de 24-25 grade.

Prognoza meteo în săptămâna 14-20 octombrie pentru Dobrogei

Nu vor fi surprize din punct de vedere termic nici în Dobrogea, unde maximele vor fi cuprinse între 19 și 23 de grade Celsius.