Mafia drogurilor din Italia, lovită în România!

Mafia drogurilor din Italia, lovită în România!

Un traficant de droguri italian, descoperit de polițiști că se ascundea în Târgoviște

Căutat de polițiștii italieni pentru trafic de droguri, reținut de polițiștii din Dâmbovița! Sicilianul Salvatore Valenti, în vârstă de 50 de ani, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Italia, a fost reținut, în Târgoviște, de polițiștii de la IPJ Dâmbovița. Bărbatul, care era acuzat de trafic de droguri, fiind căutat de autoritățile italiene din luna iulie a acestui an, a încercat să treacă neobservat, scrie dambovitanews.ro  Astfel, sicilianul și-a găsit un loc de muncă la una din firmele de construcții din muncipiul Târgoviște.

,,Urmărit internaţional, depistat de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale. La dată de 27 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat pe rază municipiului Târgovişte, un bărbat, de 50 de ani, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri. Bărbatul a fost reţinut şi prezentat în faţa magistraţilor Curţii de Apel Ploieşti, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa. Bărbatul a fost reţinut pe 27 septembrie și a fost prezentat în faţa magistraţilor Curţii de Apel Ploieşti, care au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile.

,,Valenti Salvatore consimte să fie predat autorităţilor judiciare din Italia, în baza a mandatului european de arestare emis la dată de 22.07.2019 de autorităţile judiciare din Italia, respectiv de judecătorul de cercetări preliminare de pe lângă Tribunalul din Caltanissetta”, se anunță pe portalul instanţelor de judecată.Până la terminarea procedurilor, traficantul sicilian este închis în Arestul Poliţiei Dâmboviţa, acesta urmând să fie predat autorităţilor din Italia care îl anchetează pentru săvârşirea unor infracţiuni ”de asociaţie în scopul traficului ilicit de substanţe stupefiante şi trafic ilicit de substanţe stupefiante”, conform Curţii de Apel Ploieşti.

Ne puteți urmări și pe Google News