Nicolas Sarkozy, incurcat in inele

Presa franceza a continuat cu constiinciozitate mediatizarea relatiei Nicolas Sarkozi-Carla Bruni, descoperind ca presedintele i-a oferit actualei sale iubite un inel identic cu cel daruit Ceciliei Sarkozy, fosta sa sotie.

Site-ul revistei „Gala” a publicat, marti, doua fotografii: in cea dintai, facuta la sfarsitul lunii decembrie in Egipt, noua iubita a presedintelui francez afiseaza inelul Cupidon, de la Dior, in timp ce in a doua fotografie, fosta doamna Sarkozy poarta aceeasi bijuterie in timpul ceremoniei de instalare a sotului sau in functia de presedinte, din mai 2007.

Inelul Cupidon de la Dior Joaillerie a fost creat de Victoire de Castellane, cea mai buna prietena a fostei sotii a lui Sarkozy. Comentand acest „accident”, „Gala” precizeaza faptul ca Dior dispune totusi de o oferta larga de inele.

Tot viata intima a presedintelui a stat la baza unei alte dezvaluiri, aceea ca Sarkozy ar fi fost internat in spital, anul trecut, fara ca cetatenii francezi sa fie informati. Informatia a aparut in cartea „Cecilia, fata ascunsa a fostei prime doamne”, scrisa de jurnalistii Denis Demonpion si Laurent Leger.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit sursei, seful statului a fost spitalizat duminica, 21 octombrie, „in cea mai mare discretie”, la decizia a doi medici, care „nu au reusit sa stopeze inflamarea amigdalelor, aflata la originea unui flegmon la nivelul gatului si a starilor febrile (ale presedintelui)”.

Discretia privind internarea presedintelui a incalcat promisiunea facuta de acesta in timpul campaniei sale electorale, cand a asigurat ca va publica in mod sistematic buletine de sanatate, in cazul in care va fi ales.