Adversara Biancăi Andreescu a dat cărțile pe față. Dezvăluiri după victorie

Adversara Biancăi Andreescu a dat cărțile pe față. Dezvăluiri după victorie

Naomi Osaka a învins-o vineri pe Bianca Andreescu și s-a calificat în semifinalele turneului de la Beijing. În urma victoriei de răsunet, americanca a avut un discurs surprinzător.

În urma victoriei cu Andreescu, 5-7, 6-3, 6-4, Osaka - numărul 4 WTA, a declarat că în utima vreme, s-a simțit desconsiderată și subestimată.

"Victoria a însemnat mult pentru mine, pentru că simt că oamenii m-au desconsiderat după întâmplarea din Europa, când am fost eliminată prematur la Wimbledon. Tot am câștigat un Grand Slam anul acesta (n.r: Australian Open). Încă sunt aici! Dar e și frumos să fii subestimată", a vorbit imediat după meci Osaka, pentru crainicul arenei.

Naomi Osaka - Caroline Wozniacki, în semifinale la Beijing

Ne puteți urmări și pe Google News

În vârstă de 21 de ani, Naomi Osaka va o va întâlni în semifinalele turneului asiatic pe daneza Caroline Wozniacki. Cele două jucătoare se vor confrunta sâmbătă, de la ora 14:30.

La fel ca Naomi Osaka, daneza a fost lider mondial. În prezent, ea ocupă poziția 19 în ierarhia WTA și este campioana en-titre la Beijing.

Odată cu victoria în fața Biancăi Andreescu, Naomi Osaka a devenit cea de-a cincea sportivă calificată la Turneul Campioanelor.