Decizie surprinzătoare luată de Simona Halep pentru sezonul 2020

Decizie surprinzătoare luată de Simona Halep pentru sezonul 2020

Simona Halep, locul 5 WTA, vrea cu orice preț să câștige o medalie olimpică. Pentru a reuși acest lucru la JO de la Tokyo, românca a luat o hotărâre fără precedent.

Simona a anunțat că visul ei este să câștige medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, eveniment ce se va desfășura în perioada 24 iulie - 9 august 2020.

În această întrecere, Halep va concura în toate probele, simplu, dublu și dublu-mixt. Astfel, pentru sezonul 2020, Halep a hotărât să evolueze la dublu mixt în toate turneele de Grand Slam.

Va face, cel mai probabil, echipă cu Horia Tecău, deși nu și-a ales încă partenerul în proba de dublu-mixt. Cei doi se înscriseseră și la US Open 2019, însă au decis să se retragă, înaintea primului meci. Halep și Tecău au mai evoluat în această probă în 2015, la US Open, unde au reușit să acceadă până în „sferturi”, dar Simona s-a retras din cauza oboselii și a problemelor medicale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vreau să evoluez la Jocurile Olimpice în toate probele, inclusiv la dublu mixt. De aceea, am decis ca anul viitor să joc la dublu mixt la toate turneele de Grand Slam alături de un jucător asupra căruia încă nu m-am hotărât.

E adevărat că mă înscrisesem la dublu mixt și la US Open, dar, în final am decis să mă retrag. Așa că, voi evoula în această probă la Australian Open, apoi la Roland Garros și la Wimbledon. Să joc dublu mixt pe iarbă e puțin mai periculos, pentru că suprafața e rapidă și te poți accidenta când servesc bărbații”, a afirmat Simona Halep.