Este deja iarnă! Stratul de zăpadă depășește cu mult un metru. News Alert

Este deja iarnă! Stratul de zăpadă depășește cu mult un metru. News Alert

Alertă meteo în SUA. Locuitorii statului Montana au avut parte de o surpriză când s-au trezit în fața unui strat de zăpadă ce depășește un metru.

Locuitorii statului Montana, din America, au avut parte de șocul vieții lor, după ce s-au trezit în fața caselor cu un strat de zăpadă de un metru, în luna septembrie!

Americanii sunt obișnuiți cu vremea extremă, însă, totuși, nimeni nu se aștepta ca iarna să-și facă prezența… la început de toamnă! Locuitorii statului Montana s-au trezit blocați în case din cauza zăpezii care s-a depus într-un strat de 122 de centimetri.

Guvernatorul Montanei, Steve Bullock, a emis un ordin executiv prin care se declara o situație de urgență în stat din cauza căderilor de zăpadă severe.

”S-a înregistrat o furtună de zăpadă fără precedent pentru această perioadă a anului, septembrie, însă autoritățile locale și de stat lucrează împreună pentru siguranța locuitorilor”, a declarat oficialul american într-un comunicat de presă.

Conform comunicatului, zonele cele mai afectate includ Cascade, Flathead, Glacier, Lake, Lewis și Clark, Lincoln, Pondera și Teton, precum și rezervația Blackfeet Indian, scrie Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News