Ce a ajuns să facă o atletă celebră din România pentru bani? Fanilor nu le-a venit să creadă

Ce a ajuns să facă o atletă celebră din România pentru bani? Fanilor nu le-a venit să creadă

O sportivă celebră din România își vinde hainele pe internet pentru sume modeste de bani. Aceasta postează mai multe poze cu obiectele vestimentare, alocând pentru fiecare o sumă pe care este dispusă să o accepte.

După celebra Delia, care și-a pozat și apoi postat pe un anume site ținutele de scenă pe care nu le mai folosea, și alte persoane publice care nu au fițe au ales să își vândă lucrurile pe care nu le mai folosesc, scrie Cancan.

Una dintre acestea este o celebră atletă din România, care a postat, recent, pe un grup de vânzări de obiecte de pe Facebook câteva fotografii cu niște haine – o blană și o rochie – pe care dorește să le dea la prețuri chiar foarte bune.

„Bună seara, sunt nouă aici și mulțumesc de primire. M-am gândit să vă las poze cu o blană și o rochiță foarte frumoasă. Nu știu dacă pozele sunt foarte elocvente, dar în realitate sunt foarte frumoase. Blana este mărimea XL și o dau cu 500 RON. Rochița este creată de Wonderlolita (Maria Simion), purtată o singură dată și o dau cu 200 RON. Mulțumesc!!! Seară bună tuturor și vânzare usoară!!”, a scris, cu modestie, celebra sportivă.

Ne puteți urmări și pe Google News